Showroom bezoek alleen op afspraak

JB Vloeren Ede
Monnetsingel 1
6716 RA Ede
0318 – 640 466
info@jbvloeren.nl

klanten vertellen 2017-11-04T18:23:33+00:00

Wat onze klanten van ons vinden

JB Vloeren biedt u persoonlijk advies, scherpe prijzen en uitstekende service. Bekijk de beoordelingen van onze klanten:

JB Vloeren Ede

beoordeeld met een cijfer 8.9/10

Beoordeling: 115 reviews

04-05-2017 – jan oelbers

supergoed, uitermate klantvriendelijkheid, veel kennis van machines en gereedschappen.Zeer fraai uitgevoerd. Zijn er ontzettend tevreden over en zullen hem in de toekomst als dat nodig mocht zijn uiteraard weer contact met hem opnemen

03-05-2017 – Anoniem

De vloer geschuurd en geolied. Prachtig geworden.
Jan komt zijn afspraken na. Keurig op tijd.
Zeer tevreden!

04-04-2017 – Theo Looyschelder

Aardige man met zichtbaar veel ervaring.
De vloer is geworden zoals wij hem wilden hebben. Top!

04-04-2017 – Anoniem

Jan heeft ons vriendelijk en snel geholpen voor een nette prijs. We zijn erg blij met het resultaat en krijgen nu veel complimenten over onze mooie eikenhouten vloer.

13-03-2017 – Thijs Verlangen

De vloer is vorige week vrijdag geschuurd en in de olie gezet, namelijk 2k olie met de kleur walnoot. Het eindresultaat mag er wezen, het is super geworden. De versleten vloer is weer als nieuw. Zaterdag gewoon al loopbaar, top!

11-03-2017 – G M Geurts

Werkzaamheden zijn in goed overleg en zorgvuldig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over JB Vloer en Interieur en wij kunnen dit bedrijf zonder enig voorbehoud aanbevelen.

24-02-2017 – janneke van heusden

positief. dachten goed mee over de nieuwe kleur en schuren ging heel vlot

13-12-2016 – Nathan Hartman

Jan kon snel langskomen om de houten vloer te bekijken en dacht goed met ons mee. Hij gaf uitleg (voor- en nadelen) over de mogelijkheden voor oliën en lakken. De afspraak voor de vloerrenovatie was snel gemaakt en paste precies in onze planning. Prijs/kwaliteit verhouding zijn wij tevreden over. Ze werken stofvrij, omdat het stof direct wordt opgevangen. Ook de V-groef is netjes gedaan. Wij vinden de afwerking met de Skylt lak erg goed gelukt. Wij hadden in onze keuken van een houten plank een soort van bar gemaakt. Jan zag dit en bood uit zichzelf aan om deze meteen even mee te schuren en te lakken! Hier heeft hij niets extra voor gerekend! Dat is service die je nog maar weinig tegenkomt. Ik beveel Jan van harte aan.

05-11-2016 – Jonas Manusama

Jan de Bree kwam samen met zijn zoon de vloer bekijken om tekijken in welke staat de vloer verkeerde. Deze visgraatvloer dateert namelijk uit de jaren ’50. We kregen een advies en konden daardoor snel een besluit nemen over welke kleur het zou moeten zijn. De volgende dag is klus geklaard en kregen we een shampoo mee voor nabehabedeling/verzorging van de vloer.

29-10-2016 – A. Latumahina

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service! Mijn parketvloer zag er niet meer uit door waterschade en slijtage. Ik had gekozen voor schuren en in de olie zetten. Jan heeft met een collega ervoor gezorgd dat de klus binnen een paar uur geklaard was. Ze hebben alles netjes opgeruimd en keurig achtergelaten. Daarnaast nog een fles onderhoudszeep meegekregen. Het is net alsof ik een nieuwe vloer heb; ik heb er veel complimenten over gekregen.
Betrouwbaar, betaalbaar en prima kwaliteit. Aanrader!

23-10-2016 – Tonnie Verwoerd

Zeer goede ervaring met Jan gehad. Een aanrader!!

18-10-2016 – Annelies Venema

Wij hebben onze vloer laten schuren en lakken. Zijn erg tevreden over het resultaat. JB is erg flexibel en geeft een goed en helder advies over de mogelijkheden.

01-10-2016 – Anne Okma

Tijdens onze vakantie heeft dit bedrijf onze vloer geschuurd en gelakt. We zijn super blij met het resultaat.
Fijne communicatie ; direct antwoord bij een vraag per mail.

21-09-2016 – Anoniem

Heel goed en passend advies wat een prachtige vloer heeft opgeleverd!

het bleek merbau en geen jatoba. naar aanleiding van een paar fotos via whatsapp werd dit meteen bevestigd. Hij neemt de tijd om het goed en vriendelijk de opties uit te leggen zodat je ook echt een goede keuze kan maken. Wij kozen voor een matte lak omdat een olie bij deze houtsoort erg veel onderhoud nodig zou hebben.

ivm het warme weer ook flexibel uitgeweken naar een andere datum

28-08-2016 – Esther Verheijen

Zeer kundige, betrouwbare en vriendelijke vakman.
Mijn houten vloer ziet er weer als nieuw uit!

23-08-2016 – Martijn Ulehake

JB Vloeren heeft bij ons de parketvloer geschuurd en behandeld. Ze hebben dit netjes en volgens afspraak gedaan.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

17-08-2016 – Anoniem

JB Vloer en Interieur heeft bij ons de aanhelen van de vloer verzorgd en ook de vloer opgeschuurd en voorzien van olie. Het aanhelen was geen makkelijke klus, maar het eindresultaat er zijn. Tijdens het aanhelen werd er goed gecommuniceerd en waren er voldoende oplossingen waaruit we konden kiezen. Over het schuren en olieen zijn we ook erg tevreden.

De volgende dag zagen we dat er een plank niet helemaal goed meer zat, voordat we het wisten stonden Jan en Rick weer op de stoep om dit te herstellen. Wij raden JB Vloer en Interieur zeker aan.

12-08-2016 – Junior Rijken

Jan en zijn zoon hebben keurig werk verricht.
Onze eiken vloer (40 m2) moest geschuurd worden en afgewerkt worden met olie om zo de typisch gele kleur uit de vloer te halen.
Nadat Jan en zijn zoon keurig op het afgesproken tijdstip arriveerden, werd er goed advies gegeven over de olie+kleuren, de nabehandeling en de mogelijke afwerking van de bestaande plinten.
Jan en zoon zijn direct aan de slag gegaan, om vervolgens rond het middag uur te klus te hebben geklaard.
Het resultaat mag er zijn, de vloer ligt er keurig afgewerkt en weer helemaal fris bij, precies zoals wij in gedachte hadden.
Wij zouden JBVloeren zeker aanbevelen. De mannen werken nauwkeurig en hard, hebben verstand van zaken en komen hun afspraken na.
JBVloeren, bedankt! Wij weten nu bij wie we moeten zijn voor onze eiken vloer.

13-05-2016 – Annelies Plass

Fijne vakman die met je mee denkt voor de beste oplossing. Op advies van Jan ervoor gekozen om onze vloer te lakken ipv oliën. Dit omdat de houtsoort anders was dan wij dachten. De vloer ziet er echt fantastisch uit! We zijn erg blij met het resultaat!!!

04-05-2016 – Dick Brem

prima werk geleverd vakmannen.

06-10-2014 – Dirk van den Broek

Zeer fijn bedrijf om mee samen te werken.
Vlug contact gekregen en onze vloer ziet er super uit!
Mnr de Bree en medewerker kwamen netjes op tijd en gingen zeer proffesioneel te werk.
Dit bedrijf past zich volledig aan aan de wens van de klant, super!!

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en wij komen zeker bij ze terug.

25-08-2014 – Gijsbert Bunk

07-08-2014 – Robin ammerlaan

jan is na het maken van een afspraak komen kijken en heeft daarop een vervolgafspraak gemaakt om de vloer te gaan schuren en oliën .jan gaf daarbij goede adviezen over het soort olie en de kleuren die eventueel mogelijk waren .het werk zelf ging stofvrij en hebben absoluut geen rommel achtergelaten .ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen de vloer is weer als nieuw. ook was jan heel meedenkend over de plinten en strippen die de vloer afscheidde met de keuken dit heeft geleid tot een mooi resultaat.

07-08-2014 – Jef Verschuren

JB Vloer en Interieur heeft ons eikenhouten parket geschuurd en behandeld met een beschermende olie, kleur whitewash. Het resultaat is verbluffend en we hadden niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Jan is flexibel, denkt mee en is een echte vakman. Zelfs na de opdracht informeert hij of je wel de juiste behandeling aan je vloer geeft. Erg betrokken en zeer vriendelijk.
Een aanrader!!

31-07-2014 – Hans van Dijk

De klus moest binnen korte termijn uit worden gevoerd en dat was geen probleem. Erg flexibel in hun planning en met laatste minuut wijzigingen ter plaatse. Resultaat is erg mooi geworden, vakwerk!

27-07-2014 – Anoniem

JB Vloer is een professioneel bedrijf en biedt goede service. De eiken vloer is door de heren de Bree geschuurd en opnieuw in de olie gezet. We hadden wat vragen over het eindresultaat en onze vragen zijn prima afgehandeld. JB levert goede service. We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Ook de prijs was uitstekend.

15-07-2014 – Caroline Den Uijl

Prima werk door superaardige medewerker van Jan.
Moet nog wat spijkergaatjes opvullen en wat kleine dingetjes aanpassen maar verder zeer goede vakman.

11-07-2014 – M. Vos

Zeer tevreden. Jan heeft ervoor gezorgd dat onze vloer weer jaren mee kan. Goede informatie en eerst een paar proefstukken olie. Zeker aan te bevelen.

07-06-2014 – Marco Schreuders

Jan en zijn zoon hebben bij ons het bestaande Robijnhouten parket aangeheeld, geschuurd en gelakt. Bovendien hebben ze hoge plinten aangebracht. Het resultaat mag er zijn, het ziet er weer helemaal als nieuw uit.
Jan denkt goed mee, is zeer prettig in de omgang en levert vakkundig werk af.
En dit alles voor een zeer goede prijs.

Kan deze vakman van harte aanbevelen!

16-05-2014 – Joop van den Burg

Vandaag heeft Jan de Bree onze parketvloer geschuurd en gelakt. De vloer zag er na 10 jaar intensief gebruik niet al fijn meer uit, maar Jan heeft hem weer in nieuwstaat gebracht. Jan werkt netjes, snel en komt zijn afspraken stipt na. Een echte aanrader!

15-04-2014 – Joas Burggraaf

Onze houten vloer ziet er weer uit als nieuw. Jan heeft keurig resultaat geleverd en alles bovendien netjes achtergelaten, net als wat potjes en middeltjes voor onderhoud. Zeker aan te raden, zeer betrouwbaar.

14-01-2014 – Rob Wind

Wij hebben zeer goed advies ontvangen voor een beukenvloer welke zeer zwaar beschadigd was en veel vlekken had (ontlasting vd hond) ! Alle vlekken zijn er uitgeschuurd en de vloer is in pallman lak gezet en weer als nieuw !!! Boven onze verwachting geworden.

26-12-2013 – sabrina verwer

17-11-2013 – Anoniem

Het werk is prima uitgevoerd, netjes volgens afspraak. Omdat er na afloop nog een veeg op de vloer te zien was zijn ze nog een keer langsgekomen goede service.

25-10-2013 – Michel Frenken

Door het mooie bod en veelbelovende referenties zijn we in zee gegaan met Jan de Bree en dit is zeker goed bevallen, door zijn goede advies zijn we nu in het bezit van een gedeeltelijk nieuwe vloer en prachtig geschuurd en gelakte Jatoba vloer!! We zijn er zo blij mee! Ook over de nazorg zijn we zeer te spreken! Bedankt voor de goede service!

23-10-2013 – Carla Visser

Meedenkend, vakmanschap en een nette afwerking. De vloer is absoluut een plaatje geworden!

11-10-2013 – Maurice van Sante

JB vloeren heeft bij ons de houten vloer geschuurd en wit geolied. Jan hebben we ervaren als een behulpzame vakman. Het is verder helemaal naar wens gegaan en het ziet er weer prachtig uit.

23-09-2013 – Anoniem

21-09-2013 – Leonard de Weerd

JB Vloer en Interieur heeft vakwerk afgeleverd! Ze hebben goed advies gegeven, dachten mee, waren in staat om op korte termijn te komen om mijn vloer te komen schuren en te lakken en hebben er weer een prachtige vloer van gemaakt. Ook goede service na afloop. Kortom, zeer tevreden!

12-09-2013 – Frederique Visser

Vloer is heel mooi geworden, en bijkomend voordeel was de heldere en duidelijke communicatie en alles volgens afspraak.
De verf bleek niet snel genoeg te drogen en zonder verdere kosten nieuwe afspraken gemaakt.
Super service, niks op aan te merken en zeker aan te raden!

05-01-2012 – holtackers

dankzij het vakmanschap is dit project gelukt. mijn ondervloer bleek niet egaal en het door mij ingekocht hout bleek bij voorinspectie ontdaan te worden van lakresten. Vervolgens is JB-vloeren een aantal keeren tevergeefs gekomen omdat de ondervloer niet goed geegaliseerd was. Jan bleef geduldig en nu ligt er een prachtige, kraakvrije vloer!!

29-12-2011 – Anoniem

JB vloeren kon op korte termijn onze beuken vloer schuren en lakken. In eerste instantie wilden wij de vloer een kleur geven, maar na advies van Jan toch gekozen om de vloer te lakken. En tot nu toe naar alle tevredenheid. Vloer ziet er netjes uit!
Jan bedankt.

18-12-2011 – S. Van den Hurk

Keuze is gevallen op JB op basis van de goede referenties die hij heeft gekregen op werkspot. JB heeft het meer dan waargemaakt. Vloer is prima hersteld. Goede vakman en bijzonder aardige en reële vent. Dank aan diegene die voorheen een referentie hebben afgegeven en mijn advies aan diegene die op zoek zijn naar een vakman….. ff Jan de Bree bellen!

27-04-2011 – Jos Welling

Jan heeft het fantastisch mooi afgeleverd. Ons visgraatparket eerst grondig geschuurd en gepolijst. Toen mooie donkere lak er over en nog een nabehandeling.
Zeer tevreden over het resultaat. Hij is ook als persoon erg prettig in de omgang.
Bovendien gaf hij ons nog advies over het schilderwerk buiten.
Een aanrader !!

11-04-2011 – Frans van Zijl

Jan de Bree is een vakman die een goed advies geeft en zijn afspraken na komt.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

06-04-2011 – Wilfred Reurink

Jan de Bree heeft bij ons heel goed werk geleverd en ook belangrijk: goed advies. Ongeveer 60 m2 eiken parket geschuurd, geloogd en gewaxed. Is prachtig geworden. In de keuken de laminaatvloer vervangen door hetzelfde parket. Jan heeft zelf de oude vloer eruit gesloopt, zonder dat ik het gevraagd had, was ik erg blij mee! Ook een stuk aangeheeld t.p.v. een doorbraak waar een wand was weggehaald. De overgang tussen de 2 vloerdelen is nauwelijks te zien. Ik raad hem zeker aan voor anderen! Ook de prijs was scherp.

10-03-2011 – Rob de Groot

04-03-2011 – w. Stegeman

Prima vakman, die waarmaakt wat hij belooft.

28-02-2011 – Andries Nolles

29-01-2011 – Rie-Anne van der Pol

Super bedrijf, vloer is prachtig afgewerkt. Komen de gemaakte afspraken na en zeer vriendelijk. Tevens goed advies ontvangen voor het onderhoud van de vloer en de afwerking van de plinten.

22-01-2011 – Ivo Hummelink

29-11-2010 – Meinen

van mijn lelijke grenen vloer, heeft nu een prachtige eikenhouten antieke uitstraling gekregen.
Heel fijn met Jan gewerkt.

05-12-2011 – marijke deuzeman

Het maken v an de afspraak verliep verwarrend, maar het uiteindelijke resultaat is heel bevredigend. Het meedenken van de heer de Bree heeft mij wel wat geld bespaard.

28-11-2011 – frans de jager

30-10-2011 – Anoniem

Het ging mis met de afspraak per email – aannames aan beide kanten onhandig. Werk was keurig, advies was heel goed, heel betrouwbaar en een erg goede vakman (vanwege vochtige weer moesten wij zoeken naar een andere alternatief).
Enige min punt was het opruimen…. heeft iets te veel rommel achter gelaten.

30-09-2011 – Dirk Coppoolse

Jan,

Is een echte vakman hij denkt mee en werkt keihard en snel.
Echt een aanrader voor iedereen

05-08-2011 – Rick Wouters

JB vloeren heeft onze eiken vloer weer opgeschuurd en een mooie greywash gegeven.

17-07-2011 – Anoniem

16-05-2011 – Marina de Greeff

Jan heeft bij mij de vloer geschuurd en gelakt. Ik ben erg tevreden over hem geweest. Hij was erg flexibel wat nodig is bij zon blondje als ik. Hij paste zich compleet aan mijn wensen aan en gaf adviezen op maat. prijs was prima scheelde me een hoop met andere bedrijven.
bedankt.

16-07-2010 – Anoniem

Prima kerel en een man van zijn woord. Helaas moest de vloer eerst worden gerepareerd omdat er een oude lekkage was waardoor een stukje vloer bol stond. Hij gaf direct aan dit hij niet goed kon schuren en lakken met deze bolling, maar bood niet direct aan het zelf te repareren. Dit vonden wij heel fijn omdat we het gevoel hadden dat hij niet op deze manier een extraatje wilde verdienen, maar gewoon vakwerk wil leveren. Bij navraag bleek hij het zelf te kunnen doen en hebben we hem dus de extra klus laten oppakken. De vloer is goed geworden. Wel was een klein gedeelte vreemd opgedroogd/geschilferd (waarschijnlijk door de warmte), maar na een telefoontje stond hij binnen een half uur voor de deur om het op te lossen. Prijs/kwaliteitverhouding is echt top!

24-06-2010 – Anoniem

Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.
Hij is een vakman die met mij meedenkt en adviezen en tips geeft.
Voor een volgende klus benader ik deze man weer.

22-04-2010 – Anoniem

Zeer tevreden over meneer de Bree. Hij kwam met zijn zoon en heeft in 1 dag alles zeer goed geschuurd en gelakt. Op zijn advies een andere laksoort gebruikt en dat heeft ook goed uitgepakt.

19-04-2010 – Anoniem

Ik heb op basis van de referenties gekozen voor JB vloeren. Het contact was prettig en correct. Het resultaat naar tevredenheid, dus wat mij betreft een aanrader. Naast het schuren van de vloer kreeg ik deskundig advies over het aflakken van de vloer en het onderhoud daarna. Dat hij daardoor ook nog lak kon verkopen was natuurlijk mooi meegenomen voor hem 😉

14-04-2010 – Anoniem

Binnen een paar uur was onze lastige grenen vloer geschuurd en mooi donker gelakt!

27-02-2010 – Anoniem

JB Vloeronderhoud heeft alle houten vloeren op de 1e en 2e verdieping geschuurd en gewaxd. Het contact met JB Vloeronderhoud verliep prettig. Het schuurwerk is vakkundig, snel en netjes gedaan. JB vloeronderhoud biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding en is een betrouwbare vakman.

Reactie van JB Vloer en Interieur:

27-02-2010

hartelijk dank voor de mooie reactie
service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel

14-10-2010 – Rik Tanghe

13-10-2010 – M. Witjas

29-09-2010 – Ellen van Deelen van Deelen

Erg tevreden met het resultaat. Goede vakman, weet wat die doet.
We zijn erg blij met het eindresultaat.

13-09-2010 – Naomi van Stelten

We zijn zeer tevreden over JB Vloeren. Jan heeft eerst naar de vloeren gekeken en vervolgens een mooie offerte uitgebracht. Zijn mannen werken snel en zijn kundig (en vriendelijk). We wisten niet precies van tevoren hoe we de vloer wilden laten behandelen. Jan heeft ons hierbij erg geholpen. We zijn erg blij met het resultaat. Jan kwam daarna ook nog even langs om te kijken en advies te geven over het onderhoud. Fijn en prettig contact met een heel mooi resultaat. Warm aanbevolen.

10-09-2010 – Simone Lamme

De specifieke wensen die ik had (op korte termijn klaar, kwaliteit mag iets minder als t maar wel snel is, dit in combinatie met een specifieke kleur) waren niet makkelijk voor JB Vloeren.
Vanuit zijn vakmanschap heeft hij een hoog ambitieniveau.
Dit heeft initieel tot enige communicatieproblemen geleid, met name met betrekking tot planning.
Maar JB Vloeren heeft het geheel mooi opgeleverd en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

23-08-2010 – Anoniem

het bedrijf van dhr. de Bree heeft bij ons de vloer geschuurd en in de mondeck waxolie gezet. Over het schuren zijn wij content. Over de monodeck hebben wij nog steeds een issue lopen. naar onze mening is de vloer niet goed afgewerkt. Ieder spatje levert meteen een witte vlek op. Ondank herhaaldelijk mailen, bellen neemt dhr. de Bree geen contact meer met ons op om fatsoenlijk tot een oplossing te komen. Wij overwegen nu andere stappen te ondernemen wat wij zeer spijtig vinden gezien het prettige contact in het begin.

11-08-2010 – Anoniem

Helaas kon de vloer niet geschuurd worden. Maar binnen zeer korte tijd heeft Dhr de Bree een prachtige nieuwe vloer geregeld. Goede kwaliteit, prachtige kleur (hard wax) Zeer netjes gelegd.

21-07-2010 – Anoniem

Dhr. de Bree heeft ons perfect geïnformeerd over wat voor ons gezin (met kids) en eiken parketvloer in de keuken de beste oplossing was. Wij hebben gekozen voor Pallmann parket lak
wat firma JB Vloeronderhoud in 1 dag ( 2x schuren, grondlak en 1x aflak) aanbracht en op dag 2e is de vloer gepolijst en de 3e laklaag aangebracht. De volgende dag konden wij alweer op de vloer lopen.De vloer ziet er SUPER uit !!!!! De grijze looppaden zijn er helemaal uit en de vloer heeft zijn natuurlijke uitstraling teruggekregen. Wij kunen JB Vloeronderhoud ten zeerste aanraden !!!!!!!!!!!

16-07-2010 – Anoniem

Prima contact mee gehad. Heldere communicatie inzake de afspraken en aanvangstijden. Heeft goed meegdacht naar oplossingen.

16-07-2010 – Anoniem

Onze vloer is weer in nieuwstaat, prima vakwerk!

18-02-2010 – Anoniem

harwderkende vakman, die meedenkt

Reactie van JB Vloer en Interieur:

18-02-2010

hartelijk dank voor uw mooie reactie

26-11-2009 – Anoniem

echt een super vakman

echte aanrader voor iederee

28-07-2009 – Anoniem

.

07-12-2008 – Anoniem

Erg Tevreden. Een vriendelijke man die niet beroerd is om hard te werken. Gaf ook goede informatie.
Is allemaal erg mooi geworden

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here