Houten vloer laten repareren?

Houten vloer schuren en oliën 795,- tot 40m2

Wat krijgt u voor €795,- all-in?

U wilt uw parket of houten vloer laten schuren? Het schuren van uw parket of houten vloer hoeft niet duur te zijn. Wij werken standaard de vloeren af met een 2 componenten parketolie. Wat doen wij voor de speciale aanbieding van €795,- Tot 40m2? Uw vloer wordt geschuurd met een bandschuurmachine van grof naar fijn. Wij hebben geen max aantal schuurgangen, wij schuren tot de vloer kaal is. Ook betaalt u geen meerprijs bij extra schuurgangen. De kanten worden geschuurd met onze kanten schuurmachine van grof naar fijn. De eventueel aanwezige V-Groef wordt gefreesd en geschuurd. Tenslotte wordt de vloer gestofzuigd en machinaal afgewerkt met 2 componenten olie van rubio monocoat. Dit alles tot 40 m2 voor de prijs van €795,- Inclusief BTW. Heeft u een vloeroppervlakte van boven de 40m2? dan betaalt u boven de 40m2, € 20.00,- per m2 extra.

De kleine lettertjes? Die hebben wij niet! Alles zit in de aanbiedingsprijs van €795,- incl. voorrijkosten, materialen, werkuren en de btw! Waarom kiezen voor JB Vloeren ? Onze parketteur komt, indien wenselijk, vrijblijvend langs om de parket of houten vloer te beoordelen. De parketteur toont voorbeelden van de mogelijkheden. U kiest de kleur naar uw wens en u heeft gelijk contact met de persoon die uw vloer gaat schuren en afwerken. Reeds 25 jaar ervaring in de parketbranche.

Heeft u een vloer tot 50m2? Dan is uw vloer geschuurd en afgewerkt in slechts 1 dag! Na 8 uur is uw vloer weer belastbaar.

Meer weten?

Wilt u weten of wij uw vloer kunnen renoveren? Of wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw vloer? Neem dan contact met ons op. Bel voor het maken van een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Mvg,