Parketvloer laten repareren?

Parket schuren, oliën va.€8,85,- per m2

Vloerrenovatie en onderhoud 

Heeft u een houten of parket vloer in uw woning liggen, maar is deze niet meer net zo mooi als jaren geleden? Een vloer kan op den duur slijtageplekken krijgen en er dof uit komen te zien. Wilt u dat uw vloer er weer als nieuw uitziet? Schakel dan de vakmannen van ons bedrijf in voor vloerrenovatie. Onze specialisten voeren al jaren werkzaamheden op het gebied van renovatie en onderhoud uit. Bij ons bent u altijd verzekerd van een vakkundig eindresultaat.

Wat krijgt u voor €795,- all-in?

U wilt uw parket of houten vloer laten schuren? Het schuren van uw parket of houten vloer hoeft niet duur te zijn. Wij werken standaard de vloeren af met een 2 componenten parketolie. Wat doen wij voor de speciale aanbieding van €795,- Tot 40 m2? Uw vloer wordt geschuurd met een bandschuurmachine van grof naar fijn. Wij hebben geen max aantal schuurgangen, wij schuren tot de vloer kaal is. Ook betaalt u geen meerprijs bij extra schuurgangen. De kanten worden geschuurd met onze kanten schuurmachine van grof naar fijn. De eventueel aanwezige V-Groef wordt gefreesd en  geschuurd. Tenslotte wordt de vloer gestofzuigd en machinaal afgewerkt met 2 componenten olie. Dit alles tot 40m2 voor de prijs van €795,- Inclusief BTW. Heeft u een vloeroppervlakte van boven de 40m2? dan betaalt u boven de 40m2, €20.00- per m2 extra.

De kleine lettertjes? Die hebben wij niet! Alles zit in de aanbiedingsprijs van €795,- incl. voorrijkosten, materialen, werkuren en de btw! Waarom kiezen voor JB Vloeren ? Onze parketteur komt, indien wenselijk, vrijblijvend langs om de parket of houten vloer te beoordelen. De parketteur toont voorbeelden van de mogelijkheden. U kiest de kleur naar uw wens en u heeft gelijk contact met de persoon die uw vloer gaat schuren en afwerken. Reeds 25 jaar ervaring in de parketbranche.

Heeft u een vloer tot 50m2? Dan is uw vloer geschuurd en afgewerkt in slechts 1 dag! Na 8 uur is uw vloer weer belastbaar.

Meer weten?

Wilt u weten of wij uw vloer kunnen renoveren? Of wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw vloer? Neem dan contact met ons op. Bel voor het maken van een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Mvg,