Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Wij combineren kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. We brengen je graag op de hoogte over allerlei diverse houtsoorten, de verschillende legmethodes en de manieren waarop de vloeren bewerkt kunnen worden.

Aan onze producten worden hoge eisen gesteld als ook aan de mensen die het vervaardigen. We leveren niet alleen een houten vloer maar het totaal plaatje. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je aankoop perfect aansluit op je wensen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze houten vloeren geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag.

Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de klant zo tevreden mogelijk is. Dit doormiddel van onze werkwijze, onze garantie, de service die we bieden en de manier waarop we eventuele klachten met je afhandelen. Ben je benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Lees dan direct vele referenties.

Een passende advies

Een houten vloer kopen is niet zomaar iets. Het is een aardige investering en je wilt hier natuurlijk jarenlang veel plezier aan beleven. Er komen veel vragen kijken bij de aankoop van een vloer, zoals: welke dikte? welke sortering? welke breedte? welke bewerkingen zijn er mogelijk? een duoplank of een visgraat vloer? is het mogelijk in combinatie met vloerverwarming? dient de vloer verlijmd of zwevend gelegd te worden? Wij voorzien je graag van een passend advies. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Jouw droomvloer

Wij helpen graag mee met het realiseren van je droom vloer. Wij zijn geopend op afspraak.
Klik hier om een afspraak in te plannen.