ZO. DAT IS AFGEDEKT.

PALL-X FULL COLOR

De mogelijkheden voor het toepassen van de dekkende 2-componenten lak PALL-X FULL COLOR zijn eindeloos. De donkere houten vloer in de woonkamer in een modern jasje steken? De parketvloer in een bedrijfs bedrijfsrestaurant voorzien van een sterke, dekkende afwerking? Of looppaden of markeringen creëren in winkels? Met de nieuwe dekkende kleurlak van PALLMANN is het mogelijk!

HET SYSTEEM

Pall-X Full Color Kleuroverzicht

PALL-X FULL COLOR

Het product PALL-X FULL COLOR is een 2-componenten, dekkende kleurlak voor op houten vloeren. De houtnerf blijft zichtbaar, maar de kleur van het hout wordt volledig afgedekt. Dus zelfs een donker gekleurde houten vloer, kan met dit product in een verfrissende, nieuwe kleur worden afgewerkt. Afhankelijk van de dekkracht, de kleur van het hout en de wensen van de (eind)klant, kan worden gespeeld met het aantal lagen gekleurde lak. Vervolgens kan de vloer worden afgewerkt met diverse PALLMANN 2-componenten lakken, mat of glanzend.

 

12 TRENDKLEUREN

Onze eigen kleurenspecialist heeft een standaard collectie van 12 moderne, dekkende kleuren samengesteld. De kleuren gaan in op de laatste trends gaan van lichte kleuren zoals Basic White, naar heel donkere zoals Distinct Green en Intense Black.

Je vindt de kleuren hieronder in het kleuroverzicht, waarin veel grijs-tinten te vinden zijn, afgewisseld met wit, zwart en groene tinten.

Toch op zoek naar net een iets andere kleur? Ook dat is mogelijk met onze ‘Custom Made’ optie.

CUSTOM MADE

Zit de kleur die je zoekt er nét niet tussen? Geen zorgen! PALLMANN biedt ook een Custom Made optie, waarmee vrijwel elke RAL- of NCS kleur op aanvraag geproduceerd kan worden. Niet elke kleur is geschikt voor elke houtsoort. Vraag daarom je eigen PALLMANN-contactpersoon voor meer informatie en de mogelijkheden.