Vloeren

Meer dan genoeg mogelijkheden

In tegenstelling tot veel andere bedrijven worden onze vloeren grotendeels in massief hout gelegd. (zowel in plank als in parket). Het verhaal wat vaak de ronde doet, dat een massief houten vloer zou werken en naden vertonen, is bij ons niet aan de orde.

Onze massief houten vloerdelen zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar. Eigentijds, klassiek of
modern, in visgraat of een ander motief. De vloerdelen zijn overal in het interieur te
gebruiken, zoals in de woonkamer en in de slaapkamer. Maar ook gebruik in de badkamer is mogelijk. De sfeer van een scheepsdek geeft een unieke uitstraling.

Vraag meer informatie aan

Kleur

Onze vloeren kunnen in meerdere kleuren uitgevoerd worden. Door natuurlijke pigmenten toe te voegen aan de oliebehandeling
zijn wij in staat het hout in zeer natuurlijke kleuren te vervaardigen. Van zeer licht (wit pigment) tot zeer donker. We kunnen eiken vloerdelen roken en/of verouderen voor een antiek en doorleefd effect.

Ook met rubio monocoat zijn mooie kleuren te realiseren.

Bekijk onze kleuren

Vloerverwarming

Afhankelijk van het type vloerverwarmingssysteem en het feit of deze dient als hoofdverwarming of bijverwarming kan hout met vloerverwarming een goede combinatie zijn, mits wordt voldaan aan een aantal belangrijke voorwaarden. Een aantal van deze voorwaarden hebben we vastgelegd in een protocol. Hierin staat omschreven welke stappen ondernomen dienen te worden om de
risico’s zoveel mogelijk te beperken. Bovendien zijn niet alle houtsoorten geschikt voor vloerverwarming.

Individuele situatie en pakket van eisen en wensen bepalen uiteindelijk de mogelijkheden van een vloer met vloerverwarming.

Doe-het-zelf?

U kunt uw vloer door onze medewerkers laten leggen. Ook kunt u ervoor kiezen om het zelf te doen. Dan krijgt u advies bij u thuis, een offerte op maat en een schriftelijke leginstructie. Het is mogelijk om telefonisch advies te vragen tijdens het leggen.

Vraag meer informatie aan